Технічні культури: олія соняшникова, шрот соняшника, шрот соєвий, соєва олія.

Олія соняшникова
Соняшникова олія — рослинна олія, що отримується з насіння соняшнику.
Соняшникова олія використовується не тільки в харчовій і кондитерській промисловості, а й у кормовиробництві, оскільки містить ряд поживних і корисних для здорового розвитку тварин вітамінів і мікроелементів. Соняшникову олію ми реалізуємо на експорт.
Якісні показники згідно ДСТУ 4492:2017

Шрот соняшника
Шрот — побічний продукт маслоекстракційного виробництва, який є цінним високобілковим кормовим продуктом. Соняшниковий шрот це хороше джерело протеїну, і багатий набір амінокислот. Він містить вітаміни групи В і Е, значну кількість калію і фосфору. Шрот незамінний в якості високопротеїнової добавки при виробництві комбікормів для великої рогатої худоби, свиней, птиці, риб. Соняшниковий шрот підвищує продуктивність тварин, покращує якість тваринницької продукції.
Якісні показники згідно ДСТУ 4638:2006

Шрот соєвий
Шрот соєвий — високобілковий вид шроту. Його отримують в процесі виробництва олії з насіння сої. Соєвий шрот містить широкий набір мінеральних речовин, амінокислот і білків.
Використовується у вигляді основи для різних комбікормів. Він є одним з найякісніших продуктів рослинного походження для годівлі сільськогосподарських тварин. Соєвий шрот добре засвоюється, а за своєю біологічною цінністю близький до білків тваринного походження.
Якісні показники згідно ДСТУ 4230: 2003.

Соєва олія
Соєву олію отримують в результаті обробки соєвих бобів — дуже популярний продукт для приготування збагачених енергією комбікормів.
Якісні показники згідно ДСТУ 4534:2006