М'ясо курки вагове охолоджене

Курчата-бройлери вагові охолоджені
Тушка курчати-бройлера повного патрання I кат, не калібрована, вагова, охолоджена, термін зберігання при температурі від 0 до плюс 4 ° С - не більше 5 діб.
Докладніше...

Грудка курчати-бройлера вагова охолоджена
Грудка курчати-бройлера зі шкірою і кісткою, вагова, охолоджена, термін зберігання при температурі від 0 до плюс 4 ºС і відн. вол. повітря від 80% до 85% - не більше 96 годин.
Докладніше...

Філе курчати-бройлера вагове охолоджене
Філе курчати-бройлера без шкіри і кістки, вагове, охолоджене, термін зберігання при температурі від 0 до плюс 2 ºС і відн. вол. повітря від 80% до 85% - не більше 96 годин
Докладніше...

Четвертина задня курчати-бройлера вагова охолоджена
Четвертина задня курчати-бройлера, вагова, охолоджена, термін зберігання при температурі від 0 до плюс 2 ºС і відн. вол. повітря від 80% до 85% - не більше 96 годин.
Докладніше...

Крила курчати-бройлера вагові охолоджені
Крила курчати-бройлера, вагові, охолоджені, термін зберігання при температурі від 0 до плюс 4 º С - не більше 5 діб.
Докладніше...

Гомілка курчати-бройлера вагова охолоджена
Гомілка курчати-бройлера, вагова, охолоджена, термін зберігання при температурі від 0 до плюс 4 ºС - не більше 5 діб.
Докладніше...

Стегно курчати-бройлера вагове охолоджене
Стегно курчати-бройлера, вагове, охолоджене, термін зберігання при температурі від 0 до плюс 2 ºС і відн. вол. повітря від 80% до 85% - не більше 96 годин.
Докладніше...

Суб. продукти: печінка, серце курчати бройлера вагові охолоджені
Суб. продукти: печінка, серце, вагові, охолоджені, термін зберігання при температурі від 0 до 2 ° С - не більше 48 годин.
Докладніше...

Суб. продукти: м'язовий шлунок ваговий охолоджений
Суб. продукти: м'язовий шлунок ваговий, охолоджений, термін зберігання при температурі від 0 до 2 ° С - не більше 48 годин.
Докладніше...